Las 23 noticias que marcaron el año 2023 - zjisti, co si pamatuješ a reaguj

23 událostí a zajímavostí roku 2023. Co si pamatuješ z minulého roku? Aktivita je určena do hodin španělštiny i pro milovníky španělštiny.

Las 23 noticias que marcaron el año 2023 - zjisti, co si pamatuješ a reaguj

Pojď se ohlédnout za rokem 2023. Vybrala jsem z mnoha článků španělsky psaných novin 23 událostí a zajímavostí uplynulého roku. Stačí kliknout na mráček a můžeš se vrátit zpět. Co si pamatuješ? Co ti uniklo? O čem nic nevíš a musíš zapátrat na internetu? Neváhej komentovat nahlas a nebo říct prosté no sé, no lo sabía... Umět nevědět je stejně tak na místě, jako rozvinout debatu.

¡Ven y echa un vistazo retrospectivo al año 2023! He seleccionado 23 eventos destacados del año pasado entre los numerosos artículos de periódicos en español. Haz clic en la nube y retrocede en el tiempo. ¿Qué recuerdas? ¿Qué te perdiste? ¿Qué no conoces y necesitas buscar en Internet? Siéntete libre de comentar en voz alta o simplemente decir "no sé, no lo sabía". El poder de no saber es tan valioso como participar en un debate. ¡Anímate!

Nech si posílat newsletter Španělštiny do plavek 🇪🇸

Každé druhé úterý ti v e-mailové schránce přistane e-mail, který si zamiluješ!

přihlas se tady

Probuď svoje hispánské já 

Kurzy, ve kterých výuka probíhá nezávisle na místě a čase. Vrhneš se v ní do samostudia, ušetříš čas na vyhledávání zdrojů, dostaneš laskavou zpětnou vazbu a třeba si i uvaříš paellu podle originálního receptu ;-)

¡Mrkni se na vypsané termíny!