Adventní kalendář 2019

Adventní kalendář znamená 24 úkolů (poslechů, cvičení, videí, koled, malování, přemýšlení, tradic, psaní...), ale také 11 soutěžních dní o pozornosti z hispánského světa.

Adventní kalendář 2019

Jestli si pamatujete ten skvělý pocit, když jste se ráno probudili a bosky běželi do kuchyně, kde byl na okně vystavený adventní kalendář, tak jste tu dneska správně. Před dvěma dny jsem chystala adventní kalendáře u nás doma a teď každé ráno ty nožky slyším...

Adventní kalendář Španělštiny do plavek

Adventní kalendář Španělštiny do plavek, který na vás bude také čekat každý den, je plný drobných úkolů. Budete psát, poslouchat, dívat se, malovat, i přemýšlet. Každý den na vás čeká asi 5 - 10 minut práce, takže za těch 24 dní se to pěkně nasčítá.

Kalendář je můj letošní dárek pro všechny z vás, kteří chodíte na blog za zajímavými články z hispánského světa, pro ty z vás, kteří jste se mnou absolvovali několik i mnoho hodin španělštiny, a pro ty z vás, kterým španělština prostě nedá spát.

Aby vám to čekání ubíhalo rychleji, připravila jsme si pro vás společně se "sponzory" kalendáře i 11 překvapení. Poznáte je tak, že v kalendáři po otevření bude zlatá hvězdička, a také vám to možná prozradím na sociálních sítích. Ten den splníte úkol a pošlete mi ho - mailem (ivana@ivanakudrnova.cz) nebo třeba přes FB Španělštiny do plavek. Podmínku mám jedinou, musíte být přihlášeni do kalendáře přes formulář. Druhý den ráno vylosuji výherce a dostane balíček.

A co na vás čeká? Suvenýry ze Španělska (od Petry) i Kolumbie (od Honzy), ale i olej od El Olivar - Herrera, nebo taška od Colores México, či sleva na komentovanou prohlídku Zaragozy s Andreitou Miklas z Life is a journay, nebo online kurz od Mluv španělsky či celodenní Velmi intenzivní kurz na Španělštině do plavek dle Vašeho výběru.

Odkaz na kalendář najdete celý prosinec nahoře na liště blogu, ale i zde.

Ivana Kudrnová

Španělština není můj život ani moje všechno a nejsem v ní nejlepší na světě. Ale jsem dobrá v tom ji lámat lidem do hlavy. Dělám to už přes 13 let a moc mne to baví. Teprve pár měsíců (od září 2018) mám tento blog: Španělština do plavek. Ukazuju, jak rozmanitý je hispánský svět. Každé úterý jeden článek. Hledám různé autory a společný jmenovatel - španělštinu (občas i v titěrné míře). Protože útočím na vaše hispánské já.

Ivana Kudrnová