Dárečky pod tvůj hispánský stromeček

Obklopuj se španělštinou všemi smysly. Máme 4 slevy. Zakousni se do jamónu, nech svoji hlavu odpočinout na mexickém polštáři, koukni se na učení cizích jazyků i z jiných úhlů v zajímavých knížkách.

Dárečky pod tvůj hispánský stromeček

Myslíme na tebe a tak jsme ti v našich oblíbených podnicích zajistily slevy. Probuď svoje hispánské já na polstářku z Mexika, jamónem ze Španělska, knížkou z Jazykového koutku a přihoď si k tomu naši knihu. Udělej si radost!

1.  México mágico - originální dekorace do bytu od mexických Otomiů

Gábi a Carlos, česko-mexický pár dováží do Čech bytový textil a dekorace. Kup si originální, ručně vyrobený kousek z Mexika, který ti bude dělat radost každý den.


2. Jamonárna - miluje španělské dobroty

Honza a Lucka dováží do Čech španělské dobroty - jamóny, vína, sýry. Mají e-shop i tapas bar v Praze na Břevnově. Teče ti slina jen to čteš?

S kódem: SPANDOPLAVEK do 30.11.2023 dostaneš 10% slevu na Jamóny Ibérico z kategorie Ibérico


3. Jazykový koutek  - nakladatelství pro všechny, kteří milují jazyk

Lucka je polyglotka, vydává knihy, učí jazyky a z její nabídky ti doporučujeme hlavně 3 tyto díla: Jak vyzrát na cizí jazyky, Jazyky na 366 dní a novinku linkovaný sešit na tvoje studium španělštiny.


4. Digitální lektoři  - 164 úkolů, které budeš chtít dělat

Ivana vydala před dvěma lety knihu 140 + 24 úkolů pro zábavné učení cizích jazyků, která mění studentům i lektorům životy. Najdeš v ní 164 tipů, jak se můžeš španělštinou obklopovat. Dokáže ti, že učit se jazyky vlastně přináší zábavu a radost.

S kódem: regalito do 30.11.2023 dostaneš 50% slevu

A ať víš všechno, z žádné z těchto slev nám neplyne žádný finanční zisk. Děláme to pro tebe! Těšíme se na tvoje úlovky.

Nech si posílat newsletter Španělštiny do plavek 🇪🇸

Každé druhé úterý ti v e-mailové schránce přistane e-mail, který si zamiluješ!

přidej se tady