Hraj si se španělskou letní slovní zásobou

Znáš hru pasapalabra? Ještě ne? Pojď si potrénovat svoji letní slovní zásobu ve španělštině a pobavit se u toho.

Hraj si se španělskou letní slovní zásobou

Verano y vacaciones. Pojď si hrát se slovní zásobou spojenou s létem a prázdninami. Uhodni podle definice správné slovíčko. Procvičíš si porozumění, ale taky zapátráš v paměti po slovíčkách.

👁️
¡OJO! Většina začíná na dané písmeno v abecedě (empieza), ale u komplikovanějších písmen ho to slovo jen obsahuje (contiene).

Zvládneš projet celé kolečko? Klikni a začni si hrát a učit se španělsky.

Každodenní španělské fráze do kapsy

460 konverzačních frází - Díky těmto frázím budeš moct jít rovnou do akce.

Fráze budeš mít k dispozici k vytisknutí v e-booku či ke konzultaci ve svém tabletu, taky ale k efektivnímu procvičování zdarma v aplikaci Quizlet. Díky tomu je budeš moct mít i v kapse například ve chvíli, až bude fronta na poště nekonečná.

Pořiď si 460 frází a začni španělsky mluvit

Veronika Morales

Zná 1000 způsobů, jak použít tortillu a aspoň 3 z nich ti v kurzech prozradí. Sjíždí španělský Netflix i hispánskou hudbu, kterou se nebojí použít. Španělštinu vybrousila na akademické půdě i na ulicích Mexika a Kanárských ostrovů. Každého studenta rychle odnaučí se vymlouvat, proč to nejde, ale hlavně ví jak vytvořit bezpečné prostředí a nakazit tě dobrou náladou. Připravuje graficky pestré výukové materiály, ze kterých se učí jedna báseň, a vidí nové studijní aktivity, kam se jen podívá.

📩
Nech si posílat newsletter Španělština do plavek. Každé druhé úterý ti v e-mailové schránce přistane e-mail, který si zamilujete! Naše newslettery jsou napěchované tipy, které ti pomůžou dostat tvoji španělštinu na zcela nový level. Těšit se můžeš i na klikačky, kvízy, tipy na aplikace či pestré akce. Všechny informace ze světa Španělštiny do plavek dostaneš z první ruky! Přidej se ZDE