Nenech španělštinu ležet ladem jen proto, že je léto. Tvoje španělské léto!

Ať už se jedná o poslech španělské hudby, čtení zajímavých textů, mluvení s rodilými mluvčími nebo procvičování gramatiky a slovní zásoby, máme pro tebe připravené úkoly, které tě budou bavit a motivovat.

Nenech španělštinu ležet ladem jen proto, že je léto. Tvoje španělské léto!
Před tebou je výzva, která tě provede tvým španělským létem plným zábavy a rychlého učení.

Bez ohledu na to, jestli si chceš stanovit cíl splnit všechny minivýzvy za dva měsíce, za jeden měsíc nebo dokonce za dva týdny, věřím, že si dokážeš užít španělštinu a naučit se ji rychleji, než sis kdy představovala. Takže, přijmi tuto výzvu a zažij ten skvělý pocit, když si budeš moci odškrtnout každou splněnou aktivitu.

Věříme, že každá z těchto 30 inspirativních letních aktivit tě posune blíž k tvému cíli a přinese ti radost. Ať už se jedná o poslech španělské hudby, čtení zajímavých textů, mluvení s rodilými mluvčími nebo procvičování gramatiky a slovní zásoby, máme pro tebe připravené úkoly, které tě budou bavit a motivovat.

Léto je obdobím dovolené a odpočinku, a to chápeme. Proto jsem se snažily přizpůsobit tyto aktivity tak, abys mohla relaxovat a zároveň se věnovat španělštině. Získej zpět svoji jazykovou motivaci nebo objev úplně nový impulz pro tvůj jazykový rozvoj.

Nenech španělštinu ležet ladem jen proto, že je léto. Překonej letní horko s osvěžující španělštinou.

Překonej letní horko s osvěžující španělštinou. 

Máme pro tebe připravené osvědčené letní úkoly, které tě budou bavit a motivovat. Tak co, jsi připravena přijmout výzvu? Začni nyní a dej svému letnímu období španělštiny zcela nový rozměr!

PS: Víš, že by ti pomohlo tuhle aventuru s někým sdílet a ráda bys dostala extra tipy? Tak se připoj do naší letní španělské komunity na Whatsappu. Odkaz dostaneš na e-mail jako bonus.

Vstup do letní výzvy

Vytiskni si výzvu, vem si ji s sebou nebo ji nalep na viditelné místo. Buď hrdá na každý splněný úkol a sleduj, jak se tvé schopnosti v španělštině neustále zlepšují.

Tak co, jsi připravena přijmout výzvu? Začni teď a dej svému letnímu období španělštiny zcela nový rozměr!

Pamatuj si, že "když na učení španělštiny půjdeš chytře, za rok můžeš udělat takový pokrok, o jakém se ti během 60minutových lekcí jednou týdně ani nesnilo. Jen si představ, jak na sebe budeš pyšná!" Ano, učení si vyžaduje určitou dřinu, ale tuto námahu musí vyvážit radost a legrace. Když ti jazyk líbí a baví tě ho studovat, uvidíš svůj pokrok a budeš cítit, že stále existuje prostor pro další zdokonalení. Je nezbytné co nejvíce zapojit španělštinu do svého života, aby se stala součástí tvého každodenního prostředí.

Nemůžeme ti slíbit, že ti španělština bude nalita do hlavy trychtýřem, protože tak to bohužel nefunguje. Ale co ti můžeme slíbit, je, že se španělštinu můžeš naučit s radostí a tak, že skoro zapomeneš, že se učíš.

Za 160 Kč dostaneš 30 úkolů a vstup do podpůrné WA skupiny, kde můžeš tuhle aventuru sdílet s dalšími milovníky a dostávat extra tipy a motivaci.