Očekávání vs. realita: Cesta k zábavnému učení španělštiny

Pohádka s dobrým koncem, aneb jak asynchronní kurz přivedl Pavlínu k domácímu mluvení španělsky a jak objevila, že se může učit nejen jazyk, ale také mnoho o hispánské kultuře a historii.

Očekávání vs. realita: Cesta k zábavnému učení španělštiny

Pavlína se rozhodla vrátit se ke studiu španělštiny po letech a objevila kurz, který jí změnil život. Byla původně velmi skeptická k samostudiu, ale kurz ji motivoval a pomohl jí vytvořit si novou rutinu. Brzy objevila, že se může učit nejen jazyk, ale také mnoho o hispánské kultuře a historii.

Probuď svoje hispánské já - kurz, který nabízí více než jen španělštinu

Na kurz Probuď své hispánské já jsem narazila, když jsem se po mnoha letech rozhodla vrátit ke studiu španělštiny. Okamžitě mě upoutala jeho forma samostudia, která nabízela zpětnou vazbu od lektorek a nezávislost na pravidelných lekcích. Před zahájením kurzu jsem neměla velká očekávání, pouze jsem doufala, že si alespoň trochu obnovím své znalosti španělštiny z několika předchozích let. Nicméně mě kurz rychle pohltil. Zaujalo mě, že se cizí jazyk dá učit zábavnou formou a že mohu získat hlubší vhled do hispánské kultury a historie. Výzvy od lektorek, společná komunikace a tipy od ostatních účastníků kurzu mě motivovaly věnovat se španělštině prakticky kdykoli.

Kurz jsem si opravdu užila, a dokázal mi pomoci překonat můj největší strach - mluvení. Začala jsem si nahrávat na telefon, a později jsem dokonce vytvořila konverzační kartičky s různými otázkami, na které jsem odpovídala v nahrávkách. Rychle jsem si na to zvykla, takže si už ani nepřipadám divně, když si povídám do telefonu. Navíc věřím, že mi to opravdu pomohlo rozvíjet své konverzační dovednosti. Přestože jsem původně byla skeptická k samostudiu a říkala si, že se mohu učit sama i bez kurzu, za posledních 10 let jsem sama od sebe neprovedla žádné vážnější cvičení. Díky tomuto kurzu se to ale změnilo, a teď se španělštině intenzivněji věnuji. Jsem na svůj pokrok hrdá.

Celkově bych tento kurz doporučila každému, kdo chce nejen zlepšit svou španělštinu, ale také si zamilovat všechno, co souvisí s hispánskou kulturou.

Pavlína R.

Probuď svoje hispánské já 

Kurzy, ve kterých výuka probíhá nezávisle na místě a čase. Vrhneš se v ní do samostudia, ušetříš čas na vyhledávání zdrojů, dostaneš laskavou zpětnou vazbu a třeba si i uvaříš paellu podle originálního receptu ;-)

¡Mrkni se na vypsané termíny!

Každý den nové překvapení, které potěší tvoji hispánskou duši. 

Podíváš se s námi do restaurací i ty nejkrásnější pláže. Projdeme si reseñas na ubytování a zmapujeme sociální sítě památek, které tě nesmí minunout. Naučíme tě umění propojování gramatiky, slovní zásoby a kultury.

¡Přihlásit se do výzvy!