Jak mohl online festival FlamencoDeSofa vzniknout za 6 krátkých týdnů?

Nechápu, jak mohl online festival FlamencoDeSofa vzniknout za 6 krátkých týdnů? Usaďte se na gauč a začněte sledovat některá z 8 představení mezinárodně významných postav flamencové scény.

Jak mohl online festival FlamencoDeSofa vzniknout za 6 krátkých týdnů?

Od potápěče po Banderase

Na začátku března roku 2020 lidé pracující v kultuře museli zrušit všechny plánované akce a zůstali doma sedět na sofa. Mezi nimi i organizátorka festivalu Den flamenka, která svoji vášeň pro pořádání flamencových koncertů nebyla schopna zkrotit. Začala se do sofa postupně nořit, našla neopren a sofa se jí stalo oceánem nepřeberných možností. Než se vynořila, po cestě nahoru ještě podepsala kontrakt s nejmenovaným výrobcem rumu, doladila kosmetickou přípravu potápěček a vrátila se zpět na sofa.

Reportáž zde o tom jak to probíhalo!

Představujeme vám benefiční online flamencový festival #FlamencoDeSofá

Potápěčka se rozjela a jako buldozer začala bořit všechny zažité postupy a platná kritéria pro pořádání festivalů. Před 6 týdny začala telefonovat a telefonuje doteď. Na programu je 8 představení mezinárodně významných postav flamencové scény.

A protože na cestě na dno oceánu naše potápěčka viděla, že umělci se ztěžka mohou vynořit, festival je benefiční a každý z vás může hodit lano. Premiéry natočených představení budou uvedeny každý čtvrtek v 19.00 od 4.6. do 29.7. a budou k vidění celý týden i s možností hodit lano umělci přes platební bránu. Na stránce flamencodesofa.com najdete všechny informace a samozřejmě aktuální video včetně tlačítka do benefiční brány. Na facebookových stránkách Fiesta flamenca můžete sledovat jednotlivé události k představením.

Sdílejte, komentujte dle libosti a přidejte se do události. Dozvíte se, co jste ještě neviděli, uvidíte, co jste ještě neviděli.

!! Podpořte svého umělce i svoji duši ze sofa !!

Kompletní program s odkazy do facebookových událostí

4/6 David Pérez: Puntal

11/6 Karime Amaya: La Fuente

18/6 Nino de los Reyes: Tierra

25/6 Choro Molina: Aviso: Bayles de Gitanos

2/7 La Moneta: Muy especial

9/7 Pol Vaquero: Antojo

16/7 Adrián Santana: Simbiosis

23/7 Mónica Fernández: Comadre

Kontakty:

Web

Facebook

Další odkazy:

Deflamenco.com

Expoflamenco.com

Dobré ráno v ČR (Flamenco de Sofa)

Chcete se učit španělsky?

Hola, me llamo Ivana Kudrnová a španělština je mým životem. Jsem lektorkou španělštiny, autorkou projektu Španělština do plavek a pomáhám lektorům profesionálně učit (nejen) online v projektu Digitální lektoři. Mám za sebou 16 let praxe, stovky studentů, tisíce hodin a situací. Španělštinu jsem studovala a žila jsem ve španělsky mluvících zemích. Do kurzů dávám své hispánské já a těším se, až probudím to vaše.