PF 2019

Přeji vám vše nejlepší do nového roku! A připojuji malý příběh o splněném snu - španělštině do plavek. Třeba vás inspiruje pustit se do něčeho nového v roce 2019.

PF 2019

Před rokem jsem si otevřela krásný sešit a jako každý poslední prosincový týden sepisovala vše, co bych ráda v roce 2018 zkusila. A mimo jiné popsala několik stránek o projektu spojeném s výukou španělštiny. Vymýšlela různé možnosti a vysnila si blog, kde bych chtěla ukazovat krásy a zajímavosti hispánského světa a zároveň ukázat, že učit nebo učit se není nuda. A pak šel projekt k ledu.

Měla jsem moc dětí, moc starostí, moc jiných projektů, moc pochybností...  A když ne to či ono, tak jsem čelila jiným výzvám a překvapením nebo jsem naopak moc žila v rutině všedních dní. Koncem jara jsem byla smutná z toho, že na otázky kamarádů, jak to vypadá s blogem, jsem měla jen velmi stručnou odpověď - nijak. Byl pomalu čas se na všechno vykašlat.

A najednou bylo léto. Čekal nás po šesti letech rodičovství první společný týden bez dětí. Měli jsme velké cestovatelské sny. Nakonec jsme zůstali doma a za týden jsem s Adamem postavili web a blog Španělština do plavek. Název vznikl někde mezi výrobou stránek, vařením dobrot, pitím prosecca 🥂 a objevováním pražských koupališť. Úvodní fotka v 👙 mne nejdřív děsila a pak jsem ji vzala za svou. Stejně tak jako celý projekt, který funguje čtyři měsíce a je mi s ním dobře ⭐️ Španělština do plavek byla moje výzva pro minulý rok 2018.


Je to jen malý příběh s dobrým koncem, ale třeba vám dodá odvahu pustit se do boje se španělštinou a nebo s čímkoliv jiným. Držím vám palce!

Děkuji všem kolem mne za podporu, pomoc a inspiraci. Budu na sobě i 🇪🇸👙 pracovat s radostí dál i v roce 2019. Těším se na nové články z různých koutů hispánského světa a seznámení s novými studenty i pokračování s těmi, kteří mi jsou již nějakou dobu věrní ❤️