Pracuj na španělštině efektivně metodou tří poslechů

Využij videokurz Každodenní pokec ve španělštině na maximum. Pracuj metodou tří poslechů, poslouchej, opakuj, procvičuj a dostaň do hlavy 460 konverzačních frází.

Pracuj na španělštině efektivně metodou tří poslechů

Metoda tří poslechů, funguje vždycky a na každého. Využij ji i ty při studiu španělštiny z našeho nadupaného videokurzu Každodenní pokec ve španělštině. 460 konverzačních frází dostat do hlavy není jen tak, ale ty to dáš!

My víme, jak na to. Poradíme ti. Pořiď si videokurz a kartičky u nás na webu a pokračuj ve čtení.

Metoda 3 poslechů

1. Poslech - Mrkni se na vybranou lekci

To zvládneš za chvíli, lekce mají okolo 3 minut. Zorientuj se v tématu, poslechni si kulturní omáčku... Jeď postupně od první lekce a získávej tak sebevědomí.

Začni ještě dnes. Lekce 1. Pozdravy a pak to půjde dál (3:42) 2. Polibky a tykání (2:48), 3. Jak se máš (2:53) ... nebo třeba 26. Výplňková slova (2:26) To je naše oblíbená lekce o slovní vatě, atd.

2️⃣ Poslech - Vem si k ruce e-book a mluv

Vem si k ruce e-book, který jsi si vytiskla už po první lekci a přihoď si na stůl zvýrazňovač. Poslechni si vybranou lekci ještě jednou a pozorně. Zastavuj si nahrávku, opakuj nahlas španělské fráze, které v kurzu zazní. Přemýšlej, vyškrtni si z e-booku věty, které se ti nezdají a víš, že je nepoužiješ a naopak si podtrhni ty fráze, které se chceš naučit. Ale hlavně mluv!

Malé překvapení: jestli chceš španělsky mluvit - musíš mluvit. Třeba i sama se sebou.

☕️ Dej si pauzu od poslechu

Náš mozek potřebuje regenerovat. Jenom tak může ukládat nové vědomosti a dovednosti. Náš mozek potřebuje dělat různé aktivity, aby se mu nové vědomosti mohly ukládat.

🎉 Jdi do akce

  1. Běž se projít, poslechni si svoji oblíbenou hudbu, okopej zahrádku, dej si něco dobrého, mrkni na film, vyspi se...
  2. Vezmi si do ruky naše quizletové sady a změň přístup z pasivního posluchače na aktivního mluvčího. Nech se quizletem zkoušet, opakuj nahlas, překládej. Buď aktivní a dělej každý krok s láskou a pocitem, že to umíš.

3️⃣ Poslech si dej s odstupem

Dej si odstup. Třeba den, třeba dva. Mezitím si můžeš trénovat na quizletu či číst fráze nahlas z e-booku, spát, koukat na televizi, tančit... Víme, že ve třetím poslechu, už budeš všemu rozumět. A hodně frází budeš umět použít.

Máš radost? Pochval se a oslav to!

Videokurz na SEDUO

Nejlepší konverzační příručka španělštiny, jakou jste kdy měli v ruce. Videokurz, který má 33 lekcí a provede od začátku do konce běžnou každodenní konverzací. 

Vhodné i k poslechu jako audiokurz!

Koupit

Ivana Kudrnová

Lektorka španělštiny a zakladatelka projektu Španělština do plavek a Digitální lektoři

Víno má radši blanco, ale sangría ji v létě rozhodně neurazí. Říká se o ní, že probouzí hispánská já a že jí to jde. Má za sebou česko-španělské gymnázium, vystudovala Hispanistiku i Iberoamerikanistiku. Žila v Madridu a materiály na diplomku sbírala v Chile. Ivana je lektorkou španělštinu od roku 2004 a vede projekt Španělština do plavek.

📩
Nech si posílat newsletter Španělština do plavek. Každé druhé úterý ti v e-mailové schránce přistane e-mail, který si zamilujete! Naše newslettery jsou napěchované tipy, které ti pomůžou dostat tvoji španělštinu na zcela nový level. Těšit se můžeš i na klikačky, kvízy, tipy na aplikace či pestré akce. Všechny informace ze světa Španělštiny do plavek dostaneš z první ruky! Přidej se ZDE