Užitečné fráze ve španělštině: para vacaciones

¿Cómo se dice? Vyzkoušejte si, jestli umíte španělsky poprosit o fotku nebo si koupit jízdenku. Složíte správně větu? Zahrajte si naši hru a letní fráze vám nebudou cizí.

Užitečné fráze ve španělštině: para vacaciones

Jste ve Španělsku na dovolené a chcete někoho poprosit o fotku nebo si koupit zpáteční jízdenku? ¿Cómo se dice?

Tak s tím vám pomůže následující interaktivní aktivita, ve které najdete přesně takové fráze. Zkuste si je správně složit, jak byste to řekli? Nápomocný vám bude i český překlad. Zmáčkněte comenzar a je to vaše!

(hrajete na telefonu? půjde vám to líp tady)

Skvělá práce! Fráze z předchozího cvičení si můžete zopakovat nebo uložit díky těmto kartičkám - kliněte na ni a uvidíte kouzlo 🪄:

A jestli to Španělsko letos v létě nevyšlo, nezoufejte - přeneste se do hispánského světa na jednom z našich kurzů či v playlistu Zažij španělské léto zdarma.

Každodenní španělské fráze do kapsy

460 konverzačních frází - Díky těmto frázím budeš moct jít rovnou do akce.

Fráze budeš mít k dispozici k vytisknutí v e-booku či ke konzultaci ve svém tabletu, taky ale k efektivnímu procvičování zdarma v aplikaci Quizlet. Díky tomu je budeš moct mít i v kapse například ve chvíli, až bude fronta na poště nekonečná.

Pořiď si 460 frází a začni španělsky mluvit

Veronika Morales

Zná 1000 způsobů, jak použít tortillu a aspoň 3 z nich ti v kurzech prozradí. Sjíždí španělský Netflix i hispánskou hudbu, kterou se nebojí použít. Španělštinu vybrousila na akademické půdě i na ulicích Mexika a Kanárských ostrovů. Každého studenta rychle odnaučí se vymlouvat, proč to nejde, ale hlavně ví jak vytvořit bezpečné prostředí a nakazit tě dobrou náladou. Připravuje graficky pestré výukové materiály, ze kterých se učí jedna báseň, a vidí nové studijní aktivity, kam se jen podívá.