Vyzkoušej si kurz Probuď svoje hispánské já ZDARMA

Chceš si vyzkoušet učení španělštiny trochu jinak? Kurz, který ti dá svobodu učit se, kdy potřebuješ ty, ušetří ti čas a bude tě bavit. Vyzkoušej si ho v tomto článku zdarma.

Vyzkoušej si kurz Probuď svoje hispánské já ZDARMA

➡️ Chceš si vyzkoušet učení španělštiny trochu jinak?
➡️ Vyhovuje ti být samouk, ale někdy se cítíš, že jsi jsi pořád trochu zaseknutá na jednom místě?
➡️ Jednou se španělsky učíš a pak na to zase 3 měsíce nekoukneš?
➡️ Nemůžeš být pravidelně v úterý ve 16:00 každý týden na hodinu v jazykovce nebo připojená online?
➡️ Kromě vyplňování cvičebnice vlastně nevíš jak na to jít jinak?

Probuď svoje hispánské já

Je kurz, díky kterému si můžeš makat na španělštině, kdy chceš a jak moc chceš. Ušetříš čas hledáním toho, kam sáhnout nebo co dělat. A hlavně - dostaneš konstruktivní a milou zpětnou vazbu, která ti pomůže se posouvat dál a nenechat toho.

Pojď se podívat pod jeho pokličku a zdarma si vyzkoušet aktivity z jednoho týdne:

Vítej v 7. týdnu kurzu Probuď svoje hispánské já I

Objevujeme města, hledáme místa ve městě a učíme se používat slovesa BÝT prakticky.

  1. Zkoušíme porozumět v kontextu dialogu - rozumíš? Zazeleňte to! Ať to vidíte a jste na sebe hrdí. Uvědomujete si svůj pokrok a dobrý pocit vás motivuje pokračovat.

    Pojďte si zkusit najít následující fráze v tomto dialogu:

Teď si dialog vyzkoušejte poskládat:

  1. Poslechněte si to ve videu - nejen, že to slyšíte, ale vidět to vizuálně vám usnadní porozumění. Každý týden vnímáte španělštinu hned několika smysly a trénujete různé dovednosti.

    Mrkněte na video i vy tady:
  1. Gramatiku odvozujeme z kontextu, příkladů nebo pro vás točíme krátká KPZ videa s extra tipy pro pomoc.

Ale bez aplikování znalostí to nejde - takže to, co jsme naposlouchali a nakoukali, procvičíme. První v interaktivních kvízech:

  1. Nesmí ale chybět aktivní tvorba - psát vlastní věty nebo něco zkusit říct. Tu spojíme s kulturou a vydáte se do města, které vás zajímá.

Vyzkoušejte si takovou tour po nějakém městě a nasávejte slovní zásobu přímo v jeho ulicích: cervecería, panadería, farmacia...

  1. Vždycky máte možnost spojit se s komunitou spolužáků v soukromé skupině - každý maká sám na sobě, ale vaši spolužáci jedou v tom samém. Můžete tedy využít i úkolů, které to podněcují a zkusit pro ně vytvořit hádanku:
¿Qué país es?
- Está en Europa
- Su capital es Roma
- Hay mucha pasta y vino rico

Jakou zemi byste si tipli?

  1. Slovní zásoba na několik způsobů, každému to vyhovuje jinak - slovíčka si potom zase můžete ověřit v interaktivních kvízech a cvičeních. Spojovat, psát a sami k nim tvořit věty a otázky, jako tady:
  1. Nezapomeňte si ověřit, co díky tomuto týdnu zvládnete - víte, jak se zeptat na tyhle užitečné otázky? Když nám napíšete do emailu nebo na Instagram či Facebook, dostanete od nás zpětnou vazbu stejně, jako naši studenti:
Kde je Plaza de España?
Je tady nějaká lékárna?
Jaké je to muzeum?

Na všechno co tvoříte a píšete od nás dostanete vždy zpětnou vazbu, dodání motivace a tipy ke zlepšení --> takže se posouváte dál.

  1. Tipy navíc - doporučení skvělého kanálu EasySpanish na video, díky kterému se můžete nechat provést Barcelonou:
Na tomto kanálu najdete videa a reálné rozhovory z ulic Madridu, Mexika, Barcelony, Argentiny, atd. Videa jsou točená pro studenty a existuje dokonce i pomalejší varianta: Super Easy Spanish. Výhodou pro vás může být to, že pod videem máte titulky jak ve španělštině, tak angličtině a můžete si s nimi třeba i nahlas opakovat.

Jdeš do toho s námi?

Probuď svoje hispánské já

Kurzy, kde výuka probíhá nezávisle na místě a čase. Vrhneš se v ní do samostudia, ušetříš čas na vyhledávání zdrojů, dostaneš laskavou zpětnou vazbu a třeba si i uvaříš paellu podle originálního receptu ;-)

¡Mrkni se na vypsané termíny!