Adventní kalendář 2020

Věnujte si prosinec! Nevšední adventní kalendář pro milovníky španělštiny. Každý den jedno překvapení. Každý den ukázka toho, jak různě se můžeme učit cizí jazyk.

Adventní kalendář 2020

24 překvapení pro všechny milovníky španělštiny


Procvičte si španělštinu, zkoukněte vánoční reklamy, vyplňte si cvičení, napište dopis Třem králům, zazpívejte si koledy, zrekapitulujte si rok 2020, přečtěte články, procestujte svět s hosty na live streamech, poslechněte si o Vánocích v Mexiku, v Peru a nebo Španělsku, nechte se inspirovat k tvoření nebo vaření…
Splňte si každý den obsah svého „okénka“ a věnujte si chviličku, seznamte se s hispánským adventním světem a vyzkoušejte si učení trochu jinak. Ani se nenadějete a zjistíte, že i pár minut denně udělá s vaší španělštinou divy!

Co vás čeká? Nic složitého! Sledujte inspirativní úkoly! Každý den je budu zveřejňovat v uzavřené Facebookové skupině. Budete tak v kontaktu s ostatními milovníky španělštiny a hispánského světa, a navíc vám tam budu plně k dispozici při plnění úkolů.

1. prosince ráno otevřete první okénko a můžete se začít věnovat 5—10 minut sami sobě a své španělštině.

Minuty se vám za 24 dní pěkně nasčítají.

Přístup do uzavřené Facebookové skupiny a podrobné informace dostanete na první adventní neděli 29. listopadu.


Předsevzetí do nového roku 2021 bude jasné: pokračovat ve španělštině!

Pro jakou úroveň milovníků španělštiny je kalendář určen? Vím, že bude bavit nadšené začátečníky i ostřílené mluvčí.

Kdo vás kalendářem provede? Ivana Kudrnová, lektorka španělštiny a autorka úspěšného projektu Španělština do plavek.

Začínáme 1. prosince a končíme 24. prosince


Chcete se učit španělsky?

Hola, me llamo Ivana Kudrnová a španělština je mým životem. Jsem lektorkou španělštiny, autorkou projektu Španělština do plavek a pomáhám lektorům profesionálně učit (nejen) online v projektu Digitální lektoři. Mám za sebou 16 let praxe, stovky studentů, tisíce hodin a situací. Španělštinu jsem studovala a žila jsem ve španělsky mluvících zemích. Do kurzů dávám své hispánské já a těším se, až probudím to vaše.